Contributors

Jef Poppelmonde

Jef PoppelmondeMooiste outdoor herinnering – Een prachtige avond op de Kungsleden, ondergaande zon achter de bergen met wat goede muziek erbij.
Soms gaat het wel eens minder – Wandeltocht in de Pyreneeën moeten onderbreken vanwege de sneeuw.
Wat staat er op de agenda – Everest Basecamp in Oktober 2017.
Dromen mag – Op de top staan van de Kilimanjaro.

Tine Vermeyen

Tine Vermeyen

Mooiste outdoor herinnering – De herinneringen stapelen zich op, allemaal unieke ervaringen. Dit maakt kiezen moeilijk! Kanoën door de wildernis van Zweden, de top van de Kebnekaise bereiken na een rollercoaster van emoties, de crevassen van de Mont Blanc gletsjers oversteken, het prachtig ongerepte Noorwegen of misschien door verse sneeuw een eerste spoor naar beneden trekken.
Soms gaat het wel eens minder – Op de top van de Dinara in Kroatië in een zeer zwaar onweer terecht komen met geen beschutting in de buurt.
Wat staat er op de agenda – De wereld ontdekken!
Dromen mag – Er enkele maanden lang met de rugzak eropuit trekken!

Sil Timmermans

Sil Timmermans Mooiste outdoor herinnering – Tijdens het wandelen van de Laugavegur in Ijsland werden we geteisterd door slecht weer. Na 2 dagen ijskoude regen trokken de wolken op en konden we af en toe een glimp zien van het vulkanisch landschap. De combinatie van het harde weer en het bijzonder prachtige landschap zijn een onvergetelijke ervaring.
Soms gaat het wel eens minder – Bij de beklimming van Aiguille du Plat de la Selle (3596m) in het Ecrins massief werden we gedwongen om te keren door een onweer met ijsregen en hagel. De bliksem was zodanig dichtbij dat je de lading kon voelen in de lucht.
Wat staat er op de agenda – 3 weken rondtrekken in the Canadian Rockies met een aantal geplande scrambles en nog zoveel te plannen beklimmingen (to be continued).
Dromen mag – Beklimming van een 8000-er